10ian.
Standard Post with Image

Very Peri, culoarea anului 2022.

Very Peri – cum poți folosi culoarea anului 2022 în organizarea nunții tale?

Va fi anul 2022 un an al creativității? Institutul Pantone a declarat Very Peri culoarea anului. Această nuanță îmbină tonuri de albastru cu subtonuri de roșu-violet, care simbolizează „fuziunea vieții moderne și modul în care tendințele de culoare din lumea digitală se manifestă în lumea fizică și invers.

Această nuanță poate fi destul de puternică atunci când vine vorba de manifestarea intențiilor pentru anul 2022. Semnificația ei pentru vremurile pe care le trăim este una foarte importantă. Cu ajutorul tehnologiei și științei, putem reveni treptat la viețile noastre, la întâlnirile cu prietenii și familia, chiar și la planificarea… nunților! Și nu numai…

Citește tot articolul
11dec.
Standard Post with Image

Sfaturi pentru planificarea evenimentului perfect în aer liber

Tendințele anului 2022 în materie de evenimente ne îndeamnă din ce în ce mai mult către alegerea unei locații în aer liber, fie ea la piscină, pe plajă, la o cabană sau chiar în propria curte. Cum să facem evenimentul mult visat să fie unul pe măsura dorințelor noastre?

Vă prezentăm câteva sfaturi pentru a crea evenimentul perfect în aer liber!

Alege locul potrivit

Imaginează-ți evenimentul perfect! Este la piscină? Pe o plajă? Într-o pădure? În propria curte? Alegerea locației potrivite pentru evenimentul tău special este esențial pentru a asigura succesul acestuia. Pentru a alege locația perfectă trebuie să iei în considerare câteva aspecte foarte importante. 

Citește tot articolul
04mart.
Standard Post with Image

Gender Reveal Party

Aflați că urmează să apară în viața voastră un bebeluș, bucuria este mare, sunați familia pentru a le da vestea, poate plângeți de bucurie sau vă gândiți cât de mult se va schimba viața voastră (în bine, evident). Peste scurt timp aflați împreună sau poate afla doar viitoarea mămică dacă urmează să fie fetiță sau băiețel, iar din acel moment totul prinde culoare. Roz sau albastru, nu?

Toată lumea este nerăbdătoare să afle, prietenii se gândesc la cadourile pentru cel mai mic membru al familiei și poate vă încurajează și în alegerea unui nume. Vă gândiți cum să anunțați persoanele apropiate care abia așteaptă să afle dacă bebelușul care va veni în viețile voastre în câteva luni o să fie fată sau băiat? Cum altfel decât printr-un Gender Reveal Party!

Citește tot articolul
23feb.
Standard Post with Image

Tot ce trebuie să știi despre „Trash the Dress”

Acum câțiva ani, pe vremea mamelor și a bunicilor noastre, rochia de mireasă trebuia să fie păstrată cu grijă și pusă la loc de cinste, exact cum a fost luată de pe umeraș, albă și imaculată. Dar la o rochie așa frumoasă, nu este păcat sa o porți doar o data? Dar dacă tu vrei să te bucuri de rochia de mireasă mai mult decât o zi? 

Ce ai spune de o sesiune foto altfel, ca cele din revistele pe care le-ai răsfoit luni de zile înainte de nuntă?

Citește tot articolul
17feb.
Standard Post with Image

Locuri unde poți evada în weekend #îndoi

Zgomotul constant al mașinilor, agitația orașului și oamenii care sunt tot timpul pe fugă, nervoși, supărați, îngândurați fac parte din peisajul urban, de la care e bine să luăm o pauză din când în când.

Evadările scurte în locuri liniștite, neexplorate încă de toată lumea te vor ajuta să îți încarci bateriile și să ieși din rutină. Îți poți suna prietenii pentru a organiza un “getaway” de care să vă bucurați împreună sau îi poți face o surpriză persoanei dragi de lângă tine. Relaxarea, experiențele trăite și amintirile frumoase sunt asigurate, iar noi te ajutăm cu sugestii unde puteți fugi împreună. 

Citește tot articolul
15feb.
Standard Post with Image

Sfaturi utile ca să îți organizezi o nuntă fără stres

Suntem de acord că nunta ta este unul dintre cele mai importante momente ale vieții tale. De asemenea, știm că fiecare dintre noi merită să aibă parte de nunta la care a visat. Cu toate astea, dacă vei fi încontinuu împovărată de stres și de griji nu vei mai putea să te bucuri de moment și de ocazie. Reține că este momentul tău prețios, ocazia perfectă să îți creezi amintiri de neuitat și momentul de a sărbători începutul vieții tale într-un alt fel, mai armonios.

Mai mult ca sigur că știi deja ce aspecte vor trebui rezolvate, detalii precum alegerea zilei pentru nuntă, compunerea listei de invitați, alegerea locației, și găsirea serviciilor ideale. De aceea, nu vom insista pe aceste lucruri pentru că ți-au fost repetate în numărate rânduri, fără îndoială. În schimb, dorim să îți propunem câteva sfaturi care te vor feri de presiunea și stresul prin care trec atâtea cupluri înainte de nuntă, din dorința de a face totul perfect. Așadar, iată ce trebuie să știi, și să practici, pentru a nu fi copleșită sau stresată de evenimentul tău.

Citește tot articolul