04mart.
Standard Post with Image

Gender Reveal Party

Aflați că urmează să apară în viața voastră un bebeluș, bucuria este mare, sunați familia pentru a le da vestea, poate plângeți de bucurie sau vă gândiți cât de mult se va schimba viața voastră (în bine, evident). Peste scurt timp aflați împreună sau poate afla doar viitoarea mămică dacă urmează să fie fetiță sau băiețel, iar din acel moment totul prinde culoare. Roz sau albastru, nu?

Toată lumea este nerăbdătoare să afle, prietenii se gândesc la cadourile pentru cel mai mic membru al familiei și poate vă încurajează și în alegerea unui nume. Vă gândiți cum să anunțați persoanele apropiate care abia așteaptă să afle dacă bebelușul care va veni în viețile voastre în câteva luni o să fie fată sau băiat? Cum altfel decât printr-un Gender Reveal Party!

Citește tot articolul
23feb.
Standard Post with Image

Tot ce trebuie să știi despre „Trash the Dress”

Acum câțiva ani, pe vremea mamelor și a bunicilor noastre, rochia de mireasă trebuia să fie păstrată cu grijă și pusă la loc de cinste, exact cum a fost luată de pe umeraș, albă și imaculată. Dar la o rochie așa frumoasă, nu este păcat sa o porți doar o data? Dar dacă tu vrei să te bucuri de rochia de mireasă mai mult decât o zi? 

Ce ai spune de o sesiune foto altfel, ca cele din revistele pe care le-ai răsfoit luni de zile înainte de nuntă?

Citește tot articolul
17feb.
Standard Post with Image

Locuri unde poți evada în weekend #îndoi

Zgomotul constant al mașinilor, agitația orașului și oamenii care sunt tot timpul pe fugă, nervoși, supărați, îngândurați fac parte din peisajul urban, de la care e bine să luăm o pauză din când în când.

Evadările scurte în locuri liniștite, neexplorate încă de toată lumea te vor ajuta să îți încarci bateriile și să ieși din rutină. Îți poți suna prietenii pentru a organiza un “getaway” de care să vă bucurați împreună sau îi poți face o surpriză persoanei dragi de lângă tine. Relaxarea, experiențele trăite și amintirile frumoase sunt asigurate, iar noi te ajutăm cu sugestii unde puteți fugi împreună. 

Citește tot articolul
15feb.
Standard Post with Image

Sfaturi utile ca să îți organizezi o nuntă fără stres

Suntem de acord că nunta ta este unul dintre cele mai importante momente ale vieții tale. De asemenea, știm că fiecare dintre noi merită să aibă parte de nunta la care a visat. Cu toate astea, dacă vei fi încontinuu împovărată de stres și de griji nu vei mai putea să te bucuri de moment și de ocazie. Reține că este momentul tău prețios, ocazia perfectă să îți creezi amintiri de neuitat și momentul de a sărbători începutul vieții tale într-un alt fel, mai armonios.

Mai mult ca sigur că știi deja ce aspecte vor trebui rezolvate, detalii precum alegerea zilei pentru nuntă, compunerea listei de invitați, alegerea locației, și găsirea serviciilor ideale. De aceea, nu vom insista pe aceste lucruri pentru că ți-au fost repetate în numărate rânduri, fără îndoială. În schimb, dorim să îți propunem câteva sfaturi care te vor feri de presiunea și stresul prin care trec atâtea cupluri înainte de nuntă, din dorința de a face totul perfect. Așadar, iată ce trebuie să știi, și să practici, pentru a nu fi copleșită sau stresată de evenimentul tău.

Citește tot articolul