InviteMe.ro | Invitatii online/digitale | Invitatii nunta si botez

Întrebări frecvente

Ce trebuie să știi despre InviteMe.ro

Încercăm constant să îmbunătățim experiența utilizatorului, iar fiecare acțiune să vină natural. Cu toate acestea, uneori nu este totul clar și diverse întrebări ne sunt adresate in legătură cu funcționarea platformei InviteMe.ro.
Dacă ai o altă întrebare, nu ezita să ne contactezi la adresa [email protected] sau prin telefon la 0766.441.555.

Evenimentul ți s-a amânat sau anulat?

În eventualitatea în care evenimentul a fost amânat poți oricând să îți modifici datele introduse în invitație fără niciun extra cost și fără grija că invitația îți expiră.
De asemenea, poți afișa o notificare în cadrul invitației ca atunci când musafirii o accesează, să li se afișeze mesajul introdus de tine.
Tot ce trebuie să faci este să intri în contul tău, să accesezi panoul de control al invitației, iar acolo vei vedea, în partea de sus, un buton denumit "Notificare". Odată apăsat butonul, ți se va deschide o fereastră unde îți poți adăuga mesajul ce va fi afișat invitaților, cât și opțiunea în cazul în care dorești ca acel mesaj să poată fi închis sau sa rămână permanent vizibil in invitație.

O nouă invitație (14)

Ce oferă platforma InviteMe.ro?
Platforma InviteMe.ro iți pune la dispoziție o gamă variată de modele de invitații online pentru nuntă, botez, 2 în 1 (nuntă și botez) și aniversări. Orice model de invitație online poate fi personalizat ușor, ajunge imediat la destinatar, datorită modalității de distribuire, este eco-friendly și în același timp mult mai ieftin decât varianta printată.

Datorită acestei platforme, ești scutit de efortul de a mai suna fiecare invitat în parte pentru a obține confirmările, deoarece orice invitație online conține un formular de confirmare. Mai mult de atât, vei afla în timp real cine a văzut invitația și cine a confirmat prezența.
Cât costă o invitație?
Prețul unei invitații online de tip individual este de 1.99 lei/invitat (familie, cuplu, persoană singură). Mai exact, pentru fiecare link generat de platformă vei achita suma de 1.99 lei.
Prețul unei invitații de tip general este de 149 lei și se poate transmite la un număr nelimitat de persoane.
Pot să achiziționez invitații fără să-mi creez cont?
Pentru achiziționarea unei invitații în format online este necesar să te înregistrezi cu o adresa de email și să-ți setezi o parolă.

Dacă ai cont de Facebook, îl poți folosi cu încredere. Noi vom avea acces doar la minimum de informații pe care tu ni le oferi (nume, email și poză de profil).
Cum îmi creez o invitație?
Îți alegi un model dintre cele existente pe site-ul nostru VEZI MODELE.

Personalizezi cam tot ce se poate în cadrul unui model (adaugi numele vostru/copilului, numele nașilor, poze cu voi/copilul, locațiile evenimentelor, setezi imaginile de fundal pentru fiecare secțiune, alegi textul etc).

Pe măsură ce adaugi informații poți accesa butonul "Previzualizare" pentru a vedea invitația în stadiul respectiv.

După ce ești mulțumit de personalizare, îți poți adauga lista de invitați (în cazul invitației de tip individual) sau poți seta denumirea link-ului pe care îl distribui (în cazul invitației de tip general).
În ce limba se poate crea o invitație?
În momentul de față invitațiile online pot fi create atât în limba română, cât și în limba engleză. Pe viitor vom adauga și alte limbi.
Cum pot trimite invitația în engleză doar la o parte dintre invitați?
Trebuie să îți creezi două invitații, una în limba engleză și alta în limba română.
Ce se întâmplă cu invitația creată dacă nu am efectuat încă plata?
Nu-ți face griji! O salvăm noi pentru tine.
Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi, iar invitația creată se salvează automat în cont și poți reveni oricând la ea pentru personalizare.
Cum adaug invitații (funcționalitate disponibilă doar la invitația de tip individual)?
După ce ai finalizat personalizarea vei ajunge la pagina de invitați, unde vei putea adauga numele invitaților tăi, unul câte unul sau mai mulți odată.
Invitația generală nu conține listă de invitați, vei avea un link unic pe care îl vei putea trimite la oricâte persoane dorești.
Există un număr minim de invitați adăugați?
Nu, poți adăuga oricâți invitați dorești.
Dacă ai nevoie doar de 5 invitați cărora să le trimiți invitația, nu este nicio problema, vei achita prețul doar pentru cei 5 invitați (în cazul invitației de tip individual).
Invitația de tip general se poate transmite la un număr nelimitat de persoane și nu este necesar să adaugi nicio listă de invitați.
Ce se întâmplă dacă nu completez o anumită rubrica de evenimente (cununie civilă, cununie religioasă, petrecere)?
Rubrica de evenimente pe care nu o completezi nu se va regăsi în invitație.
Pot schimba imaginile de fundal?
Sigur că da! Imaginile de fundal se pot schimba dintr-o galerie de imagini pe care noi o avem în platformă.
Pentru a face acest lucru este necesar să accesezi rubrica "Personalizare avansată".
În situația în care imaginile noastre nu se potrivesc cu tematica evenimentului tău, nu este nicio problemă. Ne poți transmite imaginile tale pe email, dar asigură-te că îți aparțin sau nu se supun drepturilor de autor.
Pot schimba textul din invitație?
Da, poți face acest lucru. Este necesar să accesezi rubrica "Personalizare avansată".
Pot personaliza întrebările care se regăsesc în formularul de confirmare?
Da, poți face acest lucru. Trebuie să accesezi rubrica "Personalizare avansată", secțiunea "Confirmare" și să bifezi întrebările pe care le dorești în formularul de confirmare.
Cât timp este valabilă o invitație?
Invitațiile de tip individual nu au o dată de expirare, vom încerca să le ținem online mult timp după evenimentul tău. Totuși, este posibil ca la un moment dat să curățăm și să îți dezactivăm invitația.
Pentru invitațiile de tip general vom păstra invitația activă cel putin 6 luni după expirarea evenimentului.
În orice caz, indiferent de momentul în care îți creezi invitația, fii sigur că aceasta va fi activă cel puțin până la evenimentului tău și o perioadă după.

Invitația individuală vs Invitația generală (2)

Care este diferența dintre o invitație de tip individual și una de tip general?
Invitația de tip individual este personalizată cu numele fiecărui invitat în parte, atât în link cât și în interiorul invitației. Cu invitația de tip individual beneficiezi de statistici (vizualizări, confirmări, editare răspunsuri). Plata se face în funcție de numărul de link-uri (invitați) generate de platformă.

Invitația de tip general este personalizată cu numele evenimentului, se achiziționează o singură dată și se poate distribui la un număr nelimitat de persoane. La invitația generală există opțiunea de a renunța la formularul de confirmare și de a folosi invitația ca “site-ul” de prezentare a evenimentului.
Ce tip de invitație să aleg, de tip individual sau de tip general?
Niciuna dintre variante nu este greșită. Fiecare tip de invitație are beneficiile ei.
Dacă ai un eveniment foarte mare, cu siguranță invitația de tip general este mai accesibilă pentru tine.
Dacă dorești să beneficiezi de statistici, vizualizări în timp real, invitații personalizate, atunci alege invitația de tip individual.
Oricare ar fi alegerea ta, te vei bucura din plin de experiența invitațiilor online.

Plata unei invitații (4)

Cum cumpăr o invitație?
După personalizarea invitației, următorul pas este să-ți alegi tipul de invitație pe care o dorești, de tip individual sau general.
Dacă alegi invitația de tip individual, după ce ai introdus lista de invitați vei ajunge la secțiunea de plată unde vei putea achita suma invitaților.
Dacă alegi invitația de tip general, după ce îți alegi denumirea link-ului (numele URL-ului), vei ajunge la secțiunea de plata și vei achita suma unică de 149 lei.
Există un număr minim de invitați adăugați?
Nu, poți adauga oricâți invitați dorești.
Dacă ai nevoie doar de 5 invitați cărora să le trimiți invitația, nu este nicio problema, vei achita prețul doar pentru cei 5 invitați (în cazul invitației de tip individual).
Invitația de tip general se poate transmite la un număr nelimitat de persoane.
Cum efectuez plata?
Plata se efectuează online cu cardul. Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA, VISA Electron, Mastercard și Maestro.
În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât RON, tranzacțiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv.
Pot să mai aduc modificări unei invitații după plata?
Da, poți modifica o invitație chiar dacă ai efectuat plata. Modificările pot fi atât la partea de afișare (invitația efectivă) cât și la numele invitaților sau a link-ului (în funcție de tipul invitației).

Invitația ta activă (16)

Ce fac după ce am efectuat plata?
Din acest moment invitația devine activă și poți avea acces la secțiunile de administrare. Poți începe distribuirea către invitații tăi, poți urmări activitatea și statisticile invitației.
Cum identific invitația plătită dacă am mai multe invitații în cont?
Invitația plătită sau invitațiile plătite sunt acele invitații care au statusul „activ”. Dacă ai făcut prea multe invitații de test, poți oricând șterge din ele.
Mai pot avea și alte persoane acces la invitațiile mele?
Da. Dacă vrei acest lucru, poți adauga din contul tău de utilizator oricați colaboratori dorești, doar introducând adresa lor de email. Colaboratorii vor avea aceleași drepturi/funcționalități asupra invitației, ca tine.
Prin ce modalitate pot transmite invitațiile?
Transmiterea invitației online se efectuează direct din platforma noastră pe Email/Facebook/WhatsApp, fie copiezi linkul aferent invitatului și îl transmiți prin orice alt canal de comunicare.
Pot modifica o invitație deja plătită?
Da, dacă ți-ai dat seama că ai o greșeală gramaticală sau pur și simplu vrei să modifici textele/imaginile/locațiile, poți edita oricând invitația, chiar dacă deja le-ai transmis. Actualizarea se efectuează automat pentru toți invitații.
Pot edita un invitat după efectuarea plății (la invitația de tip individual)?
Da, numele invitaților se poate modifica oricând. Odată cu schimbarea numelui unui invitați, automat și linkul invitației lui va fi modificat.
Pot adăuga un invitat după efectuarea plății (la invitația de tip individual)?
Da, poți adăuga oricând invitați noi.
Pot șterge un invitat din lista de invitați după efectuarea plății?
Nu, invitații adăugați nu pot fi șterși.
Am editat numele unui invitat, ce se intampla cu link-ul initial?
În urma modificării numelui invitatului, automat se va modifica și link-ul asociat lui, iar cel vechi nu va mai fi disponibil.
Cum va arăta link-ul invitatului?
În cazul invitației de tip individual, fiecare invitat va avea un link personalizat cu numele lui. Exemplu: www.inviteme.ro/i/5a687ff652229/ana-și-pavel

În cazul invitației de tip general, toți invitații vor avea același link personalizat cu numele evenimentului la care participă. Exemplu: https://www.inviteme.ro/i/nuntă-maisa-și-vlad
Invitații primesc remindere?
Nu transmitem remindere invitaților. Căutăm soluții ca în cel mai scurt timp posibil să dezvoltăm și această funcționalitate, dar va depinde foarte mult de modalitatea prin care transmiți invitațiile.
În acest moment, singura modalitate ca un invitat să fie notificat cu privire la eveniment, este că tu să-i transmiți invitația pe email, iar acesta să salveze evenimentul tău în calendar.
Se poate edita răspunsul unei invitații deja confirmate?
Da! La invitațiile de tip individual, răspunsul se poate edita automat, ori de câte ori dorește invitatul, fără nicio intervenție din partea ta.
La invitațiile de tip general este necesar ca tu să optezi pentru această funcționalitate.
Cum primesc confirmările?
Îți transmitem confirmările/refuzurile pe email. De asemenea, vei regăși răspunsurile în format centralizat si în contul tău InviteMe.
Cât timp rămâne invitația activă?
Invitația rămâne activă atât timp cât contul tău este activ.
Pot solicită ștergerea contului sau a invitației?
Da, oricând dorești. Trebuie doar să ne transmiți un email pe [email protected]
Pot anunța invitații dacă evenimentul mi s-a amânat sau anulat?
Sigur. În eventualitatea în care evenimentul a fost amânat poți oricând să îți modifici datele introduse în invitație fără niciun extra cost și fără grija că invitația îți expiră.
De asemenea, poți afișa o notificare în cadrul invitației ca atunci când musafirii o accesează, să li se afișeze mesajul introdus de tine.
Tot ce trebuie să faci este să intri în contul tău, să accesezi panoul de control al invitației, iar acolo vei vedea, în partea de sus, un buton denumit "Notificare". Odată apăsat butonul, ți se va deschide o fereastră unde îți poți adăuga mesajul ce va fi afișat invitaților, cât și opțiunea în cazul în care dorești ca acel mesaj să poată fi închis sau sa rămână permanent vizibil in invitație.

Invitații tăi (4)

Cum primesc invitații mei invitațiile?
Depinde de tine cum preferi să le transmiți.
Indiferent că alegi o invitație de tip individual sau una de tip general, distribuirea se realizează la fel. Le poți distribui atât din platformă pe Email/Facebook/Whatsapp sau poți copia linkul/urile și il/le poți transmite si prin restul mijloacelor de comunicare online (cele enumerate mai sus, Instagram, Linkedin, SMS etc).
Cum se pot vedea invitațiile?
Toate invitațiile InviteMe.ro sunt adaptate pentru a fi vizionate pe orice dispozitiv, atât desktop (PC) cât și mobil sau tabletă.
Cum se confirmă invitațiile?
Fiecare invitație conține un formular de confirmare prin care oaspeții pot confirma/refuza prezenta la eveniment.
Odată confirmată o invitație, vei primi automat un email cu decizia invitaților.

În cazul invitațiilor de tip general exista o opțiune prin care, dacă dorești, poți renunța la formularul de confirmare (pentru sărbătoriții care își doresc doar site de prezentare).
Invitații pot edita răspunsurile transmise? De câte ori?
Da, invitații pot edita răspunsurile ori de câte ori doresc, iar tu vei fi notificat de fiecare schimbare (în cazul invitației de tip individual). Dacă optezi pentru o invitație de tip general este necesar ca tu să bifezi explicit că dorești această funcționalitate.

Alte evenimente (1)

Se pot crea invitații online și pentru alte tipuri de evenimente?
Dacă dorești o invitație pentru alte evenimente, fie că vorbim de evenimente private sau corporate, te rog să ne scrii pe adresa de email: [email protected]