Întrebări frecvente

Ce trebuie să știi despre InviteMe.ro

Încercăm constant să îmbunătățim experiența utilizatorului, iar fiecare acțiune să vină natural. Cu toate acestea, uneori nu este totul clar și diverse întrebări ne sunt adresate in legătură cu funcționarea platformei InviteMe.ro.
Dacă ai o altă întrebare, nu ezita să ne contactezi la adresa [email protected] sau prin telefon la 0766.441.555.

O nouă invitație (9)

Ce ofera aceasta platforma InviteMe.ro?
Platforma InviteMe iti pune la dispoziție o gama variata de modele de invitatii online pentru nunta, botez sau 2 in 1 (nunta si botez).

Orice model de invitatie online poate fi personalizat usor, ajunge imediat la destinatar datorita modalitatii de distribuire, este eco-friendly si in acelasi timp mult mai ieftin decat varianta printata.

Datorita acestei platforme, esti scutit de efortul de a mai suna fiecare invitat in parte pentru a obtine confirmarile deoarece orice invitatie online contine un formular de confirmare, vei afla in timp real cine a vazut invitatia si cine a confirmat prezenta.
Pot sa achizitionez invitatii fara sa-mi creez cont?
Pentru achizitionarea unei invitatii in format online este necesar sa te inregistrezi cu o adresa de email si sa-ti setezi o parola.

Daca ai acces la Facebook, il poti folosi cu incredere. Noi vom avea acces doar la minimum de informatii pe care tu ni le oferi (nume, email si poza de profil).
Cum imi creez o invitatie?
Iti alegi un model dintre cele existente pe site-ul nostru VEZI MODELE.

Personalizezi cam tot ce se poate in cadrul unui model (adaugi numele vostru, numele nasilor, poze cu voi, locatiile evenimentelor, imagini de fundal pentru fiecare sectiune etc).

Pe masura ce adaugi informatii poti accesa butonul "Previzualizare" pentru a vedea invitatia in stadiul respectiv.

Dupa ce esti multumit de personalizare, iti poti adauga lista de invitati.
In ce limba se poate creea o invitatie?
In momentul de fata invitatiile online pot fi create atat in limba romana cat si in limba engleza. Pe viitor vom adauga si alte limbi.
Cum pot trimite invitatia in engleza doar la o parte dintre invitati?
Trebuie sa iti creezi doua invitatii, una in limba engleza si alta in limba romana, iar fiecare invitatie va putea avea lista ei de invitati.
Ce se intampla cu invitatia creata daca nu am efectuat inca plata?
Daca te-ai inregistrat, invitatia creata se salveaza automat in cont si poti reveni oricand la ea pentru personalizare.
Cum adaug invitatii?
Dupa ce ai finalizat personalizarea vei ajunge la pagina de invitati unde vei putea adauga numele invitatilor tai, unul cate unul sau mai multi odata.
Exista un numar minim de invitati adaugati?
Nu, poti adauga oricati invitati doresti.
Daca ai nevoie doar de 5 invitati carora sa le trimiti invitatia, nu este nicio problema, vei achita pretul doar pentru cei 5 invitati.
Ce se intampla daca nu completez o anumita rubrica de evenimente (cununie civila, cununie religioasa, petrecere)?
Rubrica de evenimente pe care nu o completezi nu se va regasi in invitatie.

Plata unei invitații (4)

Cum cumpar o invitatie?
Dupa personalizarea invitatiei si dupa ce ai introdus lista de invitati vei ajunge la sectiunea de plata unde vei putea achita suma invitatilor.
Exista un numar minim de invitati adaugati?
Nu, poti adauga oricati invitati doresti.
Daca ai nevoie doar de 5 invitati carora sa le trimiti invitatia, nu este nicio problema, vei achita pretul doar pentru cei 5 invitati.
Cum efectuez plata?
Plata se efectueaza online cu cardul. Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA, VISA Electron, Mastercard si Maestro.
In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.
Pot sa mai aduc modificari unei invitatii dupa plata?
Da, poti modifica o invitatie chiar daca ai efectuat plata. Modificarile pot fi atat la partea de afisare (invitatia efectiva) cat si la numele invitatilor.

Invitația ta activă (13)

Ce fac dupa ce am efectuat plata?
Din acest moment invitatia devine activa si poti avea acces la sectiunile de administrare. Poti incepe distribuirea catre invitatii tai, poti urmari activitatea si statisticile invitatiei.
Cum identific invitatia platita daca am mai multe invitatii in cont?
Invitatia platita sau invitatiile platite sunt acele invitatii care are statusul „activ”. Daca ai facut prea multe invitatii de test, poti oricand sterge din ele.
Mai pot avea si alte persoane acces la invitatiile mele?
Da, din contul tau de utilizator poti adauga oricati colaboratori doresti, doar introducand adresa lor de email. Colaboratorii vor avea aceleasi functionalitati ca tine asupra invitatiei.
Prin ce modalitate pot transmite invitatiile?
Transmiterea invitatiei online se efectueaza direct din platforma noastra pe Email/Facebook/WhatsApp, fie copiezi linkul aferent invitatului si il trimiti prin alt canal de comunicare.
Pot modifica o invitatie deja platita?
Da, daca ti-ai dat seama ca ai o greseala gramaticala sau pur si simplu vrei sa modifici textele/imaginile, poti edita oricand invitatia, chiar daca deja le-ai transmis. Actualizarea se efectueaza automat pentru toti invitatii.
Pot edita un invitat dupa efectuarea platii?
Da, numele invitatilor se poate modifica oricand. Odata cu schimbarea numelui unui invitati, automat si linkul invitiei lui va fi modificat.
Pot adauga un invitat dupa efectuarea platii?
Da, poti adauga oricand invitati noi.
Pot sterge un invitat din lista de invitati dupa efectuarea platii?
Nu, invitatii adaugati nu pot fi stersi.
Am editat numele unui invitat, ce se intampla cu link-ul initial?
In urma modificarii numelui invitatului, automat se va modifica si link-ul asociat lui, iar cel vechi nu va mai fi disponibil.
Cum va arata link-ul invitatului?
Fiecare invitat va avea un link personalizat cu numele lui. Ca exemplu: www.inviteme.ro/i/5a687ff652229/ana-si-pavel
Cum primesc confirmarile?
Iti transmitem confirmarile/refuzurile pe mail. De asemenea, vei regasi raspunsurile in format centralizat si in contul tau InviteMe.
Cat timp ramane invitatia activa?
Invitatia ramane activa atat timp cat contul tau este activ.
Pot solicita stergerea contului?
Da, oricand doresti. Trebuie doar sa ne transmiti un email pe [email protected]

Invitații tăi (4)

Cum primesc invitatii mei invitatiile?
Depinde de cum preferi sa le trimiti. Le poti trimite pe Email/Facebook/Whatsapp direct din platforma sau poti copia linkul asociat fiecarui invitat si sa il trimiti prin alte metode de comunicare.
Cum se pot vedea invitatiile?
Toate invitatiile InviteMe.ro sunt adaptate pentru a fi vizionate pe orice dispozitiv, atat desktop (PC) cat si mobil sau tableta.
Cum se confirma invitatiile?
Orice invitatie are un formular de confirmare. Invitatii tai vor putea trece numele lor, iti vor putea trimite un mesaj si vor putea alege dintre optiunile puse la dispozitie de tine (daca doresc cazare, daca au preferinte la meniu etc).

Odata confirmata o invitatie, vei primi automat un email cu decizia invitatilor.
Invitatii pot edita raspunsurile transmise? De cate ori?
Da, invitatii pot edita raspunsurile ori de cate ori doresc, iar tu vei fi notificat de fiecare schimbare.