Termeni și condiții

actualizat la 11.07.2024

Site-ul InviteMe.ro este administrat de SC INVITOPY SRL, CUI 46996472, J40/20245/11.10.2022, cu sediul social în Splaiul Independentei, nr 313B, Corp C2, ap 65, Bucuresti, denumită în continuare "InviteMe.ro".
Cont bancar: RO08 BREL 0002 0037 9774 0100 RON
Adresă mail: [email protected]
Telefon: 0766441555

InviteMe.ro furnizează servicii sub rezerva următorilor termeni, condiţii şi dispoziţii (numiţi în continuare "Termeni şi condiţii"). Prin accesarea, vizualizarea sau folosirea acestui site indicaţi faptul că aţi înţeles aceşti “Termeni şi condiţii” şi îi acceptaţi
În cazul în care nu sunteti de acord cu aceste prevederi, vă rugăm insistent să nu folositi platforma InviteMe.ro.
InviteMe.ro îşi rezervă dreptul de a modifica aceşti “Termeni şi condiţii” în orice moment, cu efect imediat ca urmare a postării pe site-ul nostru, fără a fi nevoie de o notificare în prealabil.

1. Definiţii
Contact

InviteMe.ro publică pe site datele complete și corecte de identificare și contactare a sa de către client.
Comunicarea cu InviteMe.ro se poate realiza prin adresele menționate la sectiunea “contact” din site. InviteMe.ro are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificari pentru aceasta.

Prin utilizarea datelor de contact pe site, clientul permite InviteMe.ro să îl contacteze prin orice mijloace disponibile, incluzând mijloacele electronice. Accesarea site-ului, folosirea informațiilor prezentate în cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificări adresate InviteMe.ro se realizează in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil clientului. Transmiterea de mail-uri din partea clientului către InviteMe.ro nu reprezintă un angajament de nici un fel din partea InviteMe.ro de a contacta clientul.

InviteMe.ro îsi rezervă dreptul de a nu răspunde tuturor solicitarilor de orice natură, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc).

Document

Prezentul fișier “Termeni si condiții”.

Model de invitație

Modelul de invitație este un șablon cu elemente grafice, structura si posibilități de personalizare proprii.

Invitație

Invitația are la baza un model de invitație și este nominală, unică, are link individual. O invitație este personalizată cu numele invitatului și este dedicată unui singur invitat (o persoana, un cuplu, o familie). Mai exact, pentru a beneficia de toate funcționalitățile pe care le oferă platforma (confirmari individuale, statistici etc), este necesar să se creeze câte o invitație cu numele fiecarui invitat în parte.

Client

Orice persoană fizică care accesează platforma InviteMe.ro. Utilizând website-ul www.inviteme.ro, clienții sunt implicit de acord cu prezentele “Termeni și condiții”. În caz contrar aceștia au dreptul de a renunța oricând la utilizarea acestui site.

InviteMe.ro împarte clienții în următoarele categorii:

Utilizator

Este acea persoană care accesează platforma InviteMe.ro fără crearea și utilizarea unui cont și fără un acord scris de utilizare între utilizator și InviteMe.ro.

Membru

Este acea persoană care are sau obține acces la conținut și serviciu în urma înregistrării pe platformă. Membrul se poate înregistra în platformă cu user și parolă sau cu contul de Facebook.
Un membru devine client în urma creării contului.
După crearea contului, clientul poate să creeze invitații și să lanseze comenzi online.

Colaborator

Este acel membru invitat de către alt membru pentru a avea acces la o invitație comună.
Membrul are posibilitatea de a adauga un colaborator invitatiei sale.
Decizia de a adauga si invita un colaborator la o invitație rămâne numai la latitudinea membrului creator al invitației.
Colaboratorul are acces la invitațiile membrului si are aceleasi drepturi ca membrul, cu exceptia cazului prevazut la punctul 11 din “Termeni si condiții”.
Colaboratorul se poate înregistra în platformă cu adresa de mail cu care a fost invitat.

Cont

Ansamblul format dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permit unui singur membru accesul către zone restrictionate ale InviteMe.ro prin care se face accesul la serviciu. Secțiunea din site permite utilizatorului să creeze o invitație, să efectueze plata si să aibă acces la facturile și serviciile pe care platforma InviteMe.ro le pune la dispoziție.

Comanda

Exprimarea dorinței de achiziționare a unuia sau mai multor servicii/produse personalizate la cerere prin intermediul site-ului www.inviteme.ro, realizată de un client.
Toate comenzile se realizează exclusiv pe site.
Accesul în vederea efectuării unei comenzi îi este permis oricărui client.

2. Produsele și serviciile oferite

2.1 InviteMe.ro este o platformă de creare și personalizare invitații online pentru diverse evenimente cum ar fi Nuntă, Botez, 2 în 1 (nuntă și botez) etc.

2.2 Fiecare tip de eveniment are predefinită o gamă de modele dintre care se poate alege. La rândul lui, fiecare model poate fi personalizat prin completarea câmpurilor dedicate și urcarea pozelor necesare acelui model. În momentul personalizării unui model clientul are posibilitatea de a previzualiza invitația pentru a fi sigur că datele completate sunt corecte și sunt afișate conform așteptărilor.
De asemenea, clientul are posibilitatea de a adăuga anumite texte personalizate, în funcție de model.

2.3 InviteMe.ro nu poate fi trasă la răspundere de textele/imaginile adăugate de client în invitațiile lor.

3. Modalități de plată

3.1 Toate tarifele aferente serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON). Preţurile invitațiilor conțin toate taxele și sunt prețurile finale.

Calculul total este afișat în funcție de numărul de invitați și va fi vizibil în momentul completarii invitaților cât și inainte de efectuarea plății.

3.2 InviteMe.ro poate crea la cererea clientului invitații personalizate, altele decât cele promovate în platformă.

Prețurile invitațiilor personalizate sunt diferite de prețurile afișate pe site, acestea sunt stabilite de către InviteMe.ro.

Prețurile sunt diferite, în funcție de design, de perioada de dezvoltare și implementare.

3.3 În cazul plăților online InviteMe.ro nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând, dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de catre banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru această acțiune o poarta numai clientul.

3.4 Plata se efectuează online cu cardul. Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA, VISA Electron, Mastercard si Maestro. În cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzacțiile se efectuează in lei, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv.

3.5 În situații exceptionale, se pot efectua și plăti prin transfer bancar in contul SC JoinMe Experience SRL, RO66 BREL 0002 0036 1228 0100 RON.

Situațiile excepționale sunt acelea în care clientul nu beneficiază de un card de credit sau este deținatorul unui alt card cu care InviteMe.ro nu are un contract de colaborare.

3.6 Livrarea produselor se realizează automat în mod virtual. Cu alte cuvinte, clientul va primi acces la invitația creată și va avea control complet asupra acesteia.

4. Garanția InviteMe.ro

InviteMe.ro oferă servicii și produse excepţionale. În cazul în care, pentru orice motiv, nu sunteţi complet mulţumit de functionalitatea serviciului achizitionat, vă rugăm, nu ezitaţi să ne contactaţi.

Acest site este oferit sub forma sa actuală (aşa cum este disponibil la momentul accesării) fără niciun tip de garanţii explicite sau implicite, cu privire la funcţionare, informaţii, conţinut, materiale sau produse ce sunt incluse pe site.

În cadrul platformei Inviteme, oferim utilizatorilor posibilitatea de a previzualiza invitațiile într-un format simulat de dispozitiv mobil. Această funcționalitate este concepută pentru a ilustra modul în care invitația va arăta pe un ecran de telefon mobil și nu reflectă toate caracteristicile și funcționalitățile disponibile în versiunea reală pe dispozitiv mobil.
Efecte vizuale, cum ar fi glisarea imaginii de fundal sau alte animații, pot fi dezactivate în versiunea reală a invitației pe mobil pentru a asigura o performanță optimă și o experiență fluidă pentru toți utilizatorii, în special pe dispozitivele mai vechi sau mai puțin performante.

5. Returnarea invitației

5.1 Invitația poate fi returnată doar dacă clientul/membrul întampină o nefunctionalitate de ordin tehnic care nu poate fi solutionată de catre InviteMe.ro, în termen de 72 de ore de la recepționarea reclamației din partea clientului.

Recepționarea reclamației se poate realiza prin transmiterea unui e-mail pe adresa [email protected] sau telefonic la numarul de telefon 0766441555.

5.2 Colaboratorul unei invitații nu are dreptul de a returna o invitație.

6. Responsabilitatea clientului

6.1 Clientul este responsabil pentru introducerea/actualizarea informațiilor cu privire la eveniment, atunci când este necesar.

Clientul este responsabil pentru menținerea în condiții de securitate a numelui de utilizator, parolelor si a altor informații sensibile.

6.2 Noi, InviteMe.ro, nu putem fi trași la răspundere pentru confuzii intervenite în comunicare ca un rezultat direct al neefectuării de catre client a actualizărilor necesare.

7. Răspunderea noastră

7.1 Nu putem fi considerați responsabili pentru daune cauzate de nedisponibilitatea temporară a serverelor noastre, oricare ar fi motivul care cauzează acest lucru. Această prevedere include și daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor.

7.2 Clientul este de acord să garanteze si să ne considere nevinovați în legătură cu orice pretenții, daune, incluzând, fară a se limita la acestea, daunele cauzate terților, rezultate ca și consecință a utilizării serviciilor cauzatoare de daune clientului nostru.

7.3 Utilizatorul declară că întelege și acceptă ca in orice situații in care utilizatorul va solicita daune de orice fel furnizorului, suma totală a daunelor solicitate de utilizator pentru orice motiv și care ar putea fi achitate de furnizor nu va putea depăși în niciun mod si în niciun caz suma totala a tarifelor (taxelor) achitate de către utilizator furnizorului.

7.4 InviteMe.ro nu va fi răspunzătoare pentru daune de orice fel, care decurg din utilizarea acestui site sau a produselor achiziţionate cu ajutorul site-ului, inclusiv, dar nu limitat la daune directe, indirecte, incidentale, punitive şi subsecvente.

Sunt exceptate urmatoarele:
- Situatii de fortă majoră în care noi nu putem avea nicio influentă cum ar fi: războaie, calamități naturale, indisponibilitatea / întreruperea comunicațiilor, foc, viruși, hackeri, nefuncționarea corecta a unui software oferit de altă sursă ( scripturi gratuite, software de comerț electronic sau procesator de plăți online), flood, cutremure, embargouri, acțiuni ale autorităților legale.
- lucrări de intreținere anunțate sau in situații critice, upgrade-uri ale serverelor.
- domain name system (DNS), probleme care nu pot fi controlate de InviteMe.
- probleme de acces ale clientului cu FTP, POP, IMAP sau SMTP.

8. Politica de confidentialitate și de securitate a datelor cu caracter personal

Vă rugăm să parcurgeți Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de aici: Politica de confidentialitate si GDPR

9. Folosirea Cookie-urilor

Vă rugăm să parcurgeți Politica de Cookies de aici: Politica de cookie-uri

10. Feedback

10.1 În cazul în care există întrebări sau sugestii în legătură cu serviciile și produsele InviteMe.ro, vă rugăm sa ne contactați prin email la [email protected] sau telefonic.
Feedback-ul poate fi transmis prin oricare dintre metodele puse la dispoziție, cu respectarea condițiilor legale: mesajele trebuie să nu fie ilegale, amenințătoare, defăimatoare etc. la adresa InviteMe.ro sau a unei terțe părți.

10.2 Orice comentarii, intrebări, feedback, idei, sugestii sau alte comunicări sau informații realizate de catre UTILIZATORII site-ului despre sau referitoare la site-ul www.inviteme.ro, la funcționalitatea sau îmbunătățirea acestuia, vor ramane proprietatea InviteMe.ro, care va deține exclusiv drepturile asupra punerii lor în practică si care va fi exonerată de orice obligație de recompensare pentru acestea.

11. Frauda

Considerăm fraudă situația în care un client transmite o invitație nominală (link-ul nominal) către mai multe persoane cu intenția de a-i invita la eveniment.

În cazul în care constatăm că există o potențială fraudă, ne rezervăm dreptul de bloca/dezactiva link-ul.

În situații de fraudă nu se vor returna banii pe invitațiile achiziționate.

12. Copyright

Întregul conținut al site-ului www.inviteme.ro: design site, grafică web, așezare în pagină, texte, conținut, formular de personalizare al invitației, demo de prezentare al invitației, funcționalități platformă și altele sunt proprietatea InviteMe.ro și este apărată de Legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială.
Folosirea, reproducerea, copierea, însușirea fără acordul InviteMe.ro a oricăror dintre elementele enumerate mai sus, se pedepsește conform legilor în vigoare.

Ne vedem obligați să acționăm în instanța orice terță persoană care nu solicită acordul nostru pentru folosirea în scop personal sau comercial a elementele enumerate mai sus.