Termeni și condiții
Actualizat la 27.09.2017

1. Definiţii

Site-ul InviteMe.ro este administrat de SC WEB TRAVEL SOLUTIONS SRL, CUI 3266155, J7/149/15.03.2016, capital social: 200 lei, cu sediul social în Strada Primaverii, nr 22, Botosani, denumită în continuare "InviteMe".

InviteMe furnizează servicii sub rezerva următorilor termeni, condiţii şi dispoziţii (numiţi în continuare "Termeni şi Condiţii"). Prin accesarea, vizualizarea sau folosirea acestui site indicaţi faptul că ați înţeles aceşti Termeni şi Condiţii şi îi acceptaţi ca echivalent juridic al unui contract scris şi semnat, oferindu-vă acordul asupra acestor Termeni şi Condiţii. InviteMe îşi rezervă dreptul de a modifica aceşti Termeni şi Condiţii în orice moment, cu efect imediat ca urmare a postării pe site-ul nostru.

Utilizator

Persoana fizică sau juridică (de drept public sau privat) care are sau obţine acces la CONTINUT ca vizitator al site-ului pentru vizualizarea acestuia, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) fara sa implice existenţa unui acord scris de utilizare intre SC WEB TRAVEL SOLUTIONS SRL si fară să necesite neaparat crearea si utilizarea unui CONT. Utilizand website-ul www.invitemet.ro, UTILIZATORUL este implicit de acord cu prezentele “Termeni si Condiţii”. In caz contrar acesta are dreptul de a renunţa oricand la utilizarea acestui SITE.

Membru

Persoană fizică sau juridică (de drept public sau privat) care are sau obţine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre SC WEB TRAVEL SOLUTIONS SRL si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

Client

Persoană fizică sau juridică (de drept public sau privat) care are sau obţine acces la CONTINUT si SERVICIU, ulterior crearii CONTULUI de MEMBRU si lansării si primirii unei comenzi.

Cont

Ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul catre zone restricţionate ale SITE-ULUI prin care se face accesul la SERVICIU.

Document

Prezentul fisier “Termeni si Condiţii”

Comanda

Exprimarea dorinţei de achizitionare a unuia sau mai multor servicii/produse personalizate la cerere prin intermediul site-ului www.inviteme.ro, realizată de un CLIENT. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.

Contract la distanţă

Conform definiţiei cuprinse in O.G.34/2014,art.7, contractul la distanta este încheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul;

2. Produsele și serviciile oferite

InviteMe reprezintă o platformă de creare și personalizare invitații online pentru diverse evenimente cum ar fi: Nunta sau Botez, etc. Fiecare tip de eveniment are predefinită o gamă de modele dintre care se poate alege. La rândul lui, fiecare model poate fi personalizat prin completarea câmpurilor dedicate și urcarea pozelor necesare acelui model. În momentul personalizării unui model clientul are posibilitatea de a previzualiza invitația pentru a fi sigur că datele completate sunt corecte și sunt afișate conform așteptărilor. InviteMe poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care InviteMe are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

3. Garantia InviteMe

La InviteMe suntem dedicaţi să oferim servicii şi produse excepţionale. În cazul în care, pentru orice motiv, nu sunteţi complet mulţumit de serviciile cumpărate sau de funcționarea acestora, vă rugăm nu ezitaţi să ne contactaţi.

Acest site este oferit sub forma sa actuală (aşa cum este disponibil la momentul accesării) fără niciun tip de garanţii explicite sau implicite, cu privire la funcţionare, informaţii, conţinut, materiale sau produse ce sunt incluse pe site.

Se consideră că un produs este în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții: • produsul corespunde descrierii făcute de vânzător și are aceleași calități ca și produsele pe care vânzătorul le-a prezentat că mostră său model; • produsul corespunde oricărui scop specificat solicitat de către consumator, scop făcut cunoscut vânzătorului și acceptat de acesta la încheierea contractului de vânzare-cumpărare.

4. Returnarea invitatiei

Invitatia poate fi returnata doar dacă CLIENTUL/MEMBRUL intampină o nefunctionalitate de ordin tehnic care nu poate fi solutionată de catre InviteMe in termen de 72 de ore de la receptionarea reclamatiei din partea CLIENTULUI. Receptionarea reclamatiei se poate realiza prin transmiterea unui e-mail pe adresa de contact de pe site: [email protected]

5. Modalitati de plată

5.1.Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A. Preţurile invitațiilor conțin toate taxele (cum ar fi TVA) și sunt prețurile finale. Calculul total este afișat în funcție de numărul de invitați și va fi vizibil în momentul completarii invitaților cât și inainte de efectuarea plății.

5.2. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

5.3. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

6. Responsabilitatea clientului

6.1. Clientul este responsabil pentru introducerea/actualizarea informatiilor de contact, atunci cand este necesar.
Noi nu putem fi trasi la raspundere pentru confuzii intervenite in comunicare ca un rezultat direct al neefectuarii de catre client a actualizarilor necesare.

6.2. Clientul este responsabil pentru mentinerea in conditii de securitate a numelui de utilizator, parolelor si a altor informatii sensibile.

7. Raspunderea noastră

7.1. Nu putem fi considerati responsabili pentru daune cauzate de nedisponibilitatea temporară a serverelor noastre, oricare ar fi motivul care cauzeaza acest lucru. Aceasta prevedere include si daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor.

7.2 Utilizatorul declara ca intelege si accepta ca in orice situatii in care utilizatorul va solicita daune de orice fel furnizorului, suma totala a daunelor solicitate de utilizator pentru orice motiv si care ar putea fi achitate de furnizor nu va putea depasi in nici un mod si in nici un caz suma totala a tarifelor (taxelor) achitate de catre utilizator furnizorului.

7.3. InviteMe nu va fi răspunzătoare pentru daune de orice fel, care decurg din utilizarea acestui site sau a produselor achiziţionate cu ajutorul site-ului, inclusiv, dar nu limitat la daune directe, indirecte, incidentale, punitive şi subsecvente

7.4. Sunt exceptate urmatoarele: • Situatii de forta majora in care noi nu putem avea nici o influenta cum ar fi: razboaie, calamitati naturale, indisponibilitatea / intreruperea comunicatiilor, foc, virusi, hackeri, nefunctionarea corecta a unui software oferit de alta sursa ( scripturi gratuite, software de comert electronic sau procesator de plati online), flood, cutremure, embargouri, actiuni ale autoritatilor legale. • lucrari de intretinere anuntate sau in situatii critice, upgrade-uri ale serverelor. • domain name system (DNS), probleme care nu pot fi controlate de InviteMe. • probleme de acces ale clientului cu FTP, POP, IMAP sau SMTP.

8. Contact

8.1. SC WEB TRAVEL SOLUTIONS SRL publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre CLIENT sau MEMBRU.

8.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

8.3. Prin utilizarea datelor de contact pe site, MEMBRUL sau CLIENTUL permite SC WEB TRAVEL SOLUTIONS SRL sa il contacteze prin orice mijloace disponibile, incluzand mijloacele electronice.

8.4. Accesarea site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate SC WEB TRAVEL SOLUTIONS SRL se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil MEMBRULUI sau CLIENTULUI si WEB TRAVEL SOLUTIONS, considerandu-se astfel ca acesta consimte la primirea notificarilor din WEB TRAVEL SOLUTIONS prin modalitati electronice si/sau telefonice, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

8.5. Transmiterea de mail-uri din partea CLIENTULUI/MEMBRULUI catre SC WEB TRAVEL SOLUTIONS SRL nu reprezinta un angajament de nici un fel din partea WEB TRAVEL SOLUTIONS de a contacta MEMBRUL sau CLIENTUL. WEB TRAVEL SOLUTIONS isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

9. Politica de confidentialitate si de securitate a datelor cu caracter personal.

WEB TRAVEL SOLUTIONS SRL, in calitate de autor si administrator al site-ului www.inviteme.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic de catre clienti in momentul inregistrarii acestora pe site. Aceste informatii vor putea fi folosite pentru a trimite UTILIZATORILOR/ MEMBRILOR/ CLIENTILOR sai confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc., numai cu acordul prealabil al acestora.

10. Feedback

10.1. In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu serviciile si produsele WEB TRAVEL SOLUTIONS SRL, va rugam sa ne contactati prin email la [email protected]

Feedback-ul poate fi transmis prin oricare din metodele puse la dispozitie, cu respectarea conditiilor legale: mesajele trebuie sa nu fie ilegale, amenintatoare, defaimatoare, etc. la adresa InviteMe sau a unei terte parti.

10.2. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii realizate de catre UTILIZATORII site-ului despre sau referitoare la WEB TRAVEL SOLUTIONS sau site-ul www.inviteme.ro, la functionalitatea sau imbunatatirea acestuia, vor ramane proprietatea S.C. WEB TRAVEL SOLUTIONS SRL, care va detine exclusiv drepturile asupra punerii lor in practica si care va fi exonerata de orice obligatie de recompensare pentru acestea.