Blog Single

Suntem de acord că nunta ta este unul dintre cele mai importante momente ale vieții tale. De asemenea, știm că fiecare dintre noi merită să aibă parte de nunta la care a visat. Cu toate astea, dacă vei fi încontinuu împovărată de stres și de griji nu vei mai putea să te bucuri de moment și de ocazie. Reține că este momentul tău prețios, ocazia perfectă să îți creezi amintiri de neuitat și momentul de a sărbători începutul vieții tale într-un alt fel, mai armonios.

Mai mult ca sigur că știi deja ce aspecte vor trebui rezolvate, detalii precum alegerea zilei pentru nuntă, compunerea listei de invitați, alegerea locației, și găsirea serviciilor ideale. De aceea, nu vom insista pe aceste lucruri pentru că ți-au fost repetate în numărate rânduri, fără îndoială. În schimb, dorim să îți propunem câteva sfaturi care te vor feri de presiunea și stresul prin care trec atâtea cupluri înainte de nuntă, din dorința de a face totul perfect. Așadar, iată ce trebuie să știi, și să practici, pentru a nu fi copleșită sau stresată de evenimentul tău.

Fă un exercițiu de imaginație și încearcă să-ți vizualizezi evenimentul

E simplu să organizezi totul cum vrei atunci când ești sigură pe ce îți dorești. Este important să faci acest exercițiu alături de partenerul tău, pentru că voi doi veți fi pionii centrali ai evenimentului. Așa că faceți-vă timp la sfâșit de săptămână, cu o cană de ceai în față sau intr-o escapadă romantică să vă vizualizați nunta în cele mai mici detalii. Folosiți-vă de imaginație ca să conturați fiecare etapă a nunții așa cum vă doriți amândoi. Nu lăsați loc de tensiuni și asigurați-vă că fiecare este de acord și primește ceea ce dorește.

Optează pentru servicii profesionale când vine vorba de aranjat

Dacă ești tipul de persoană practică, ce dorește să economisească pe unde poate, încearcă să nu faci asta când vine vorba de tine. Alege să îți aranjezi părul și să îți faci machiajul la profesioniști cu experiență. Ai putea să incluzi manichiura în aceeași categorie. Atunci când arăți impecabil ai mai mare încredere în tine și te simți mai relaxată.

Planifică-ți să fii gata mai devreme

Odată ce știi la cât începe evenimentul, adică la ce oră trebuie să fii la starea civilă sau la biserică, în funcție de caz, aranjează-ți programările astfel încât să fii gata mai devreme. Vorbește cu make-up artistul și hairstylist-ul și vezi de cât timp are nevoie fiecare pentru a-și termina partea. Ai în vedere că va trebui să te și îmbraci și accesorizezi, și este mult mai plăcut când ești gata la timp, ești relaxată, și mai ai și timp de un toast cu domnișoarele de onoare.

Nu-ți face griji pentru vreme, rochie, și restul invitaților

Pe scurt, nu-ți face griji! Nu te teme să îți murdărești rochia pentru că se poate curăța. Fă-ți planuri pentru toate tipurile de vreme, să fii acoperită, după care uită complet de asta. Ai deja planul de rezervă, deci nu are rost să îți bați capul. De asemenea, nu are rost să îți bați capul despre cum se va simți fiecare. E o povară pe care nu trebuie să o porți în ziua nunții tale. Evenimentul este despre tine și jumătatea ta, așa că asigură-te că te vei simți bine și că te vei bucura de toate. Restul sunt suficient de maturi să facă la fel.

Alege să lucrezi cu oameni de încredere

Atunci când îți organizezi nunta cu oameni de cuvânt, care țin la calitate, totul va merge ca pe roate. Așadar, verifică experiența și reputația fiecăruia înainte să semnezi vreun contract și să dai avans. Verifică dacă sunteți pe aceeași lungime de undă și ce spun alte perechi ce au lucrat cu ei.