Blog Single

Very Peri – cum poți folosi culoarea anului 2022 în organizarea nunții tale?

Va fi anul 2022 un an al creativității? Institutul Pantone a declarat Very Peri culoarea anului. Această nuanță îmbină tonuri de albastru cu subtonuri de roșu-violet, care simbolizează „fuziunea vieții moderne și modul în care tendințele de culoare din lumea digitală se manifestă în lumea fizică și invers.

Această nuanță poate fi destul de puternică atunci când vine vorba de manifestarea intențiilor pentru anul 2022. Semnificația ei pentru vremurile pe care le trăim este una foarte importantă. Cu ajutorul tehnologiei și științei, putem reveni treptat la viețile noastre, la întâlnirile cu prietenii și familia, chiar și la planificarea… nunților! Și nu numai…

Știm cu toții cât de mult ne-au lipsit evenimentele în ultimii doi ani. Așa că… dăm startul distracției pentru sezonul 2022! Se pare că și culoarea anului Very Peri este de partea noastră și

ne ajută să îmbrățișăm acest peisaj modificat de posibilități, deschizându-ne către o nouă viziune pe măsură ce ne rescriem viețile. Bazându-ne pe recunoștință pentru unele dintre calitățile pe care le reprezintă albastrul, completate de o nouă perspectivă care rezonează astăzi, PANTONE 17-3938 Very Peri plasează viitorul într-o nouă lumină.

Nu este nicio noutate faptul că pandemia a afectat viețile tuturor în diferite moduri, însă anul 2022 pare a fi promițător. Very Peri este reprezentarea perfectă a speranței și reînnoirii pentru cuplurile care se căsătoresc. Așadar, îți prezentăm câteva idei prin care poți adăuga eleganța culorii anului în cadrul evenimentului tău.

Ținuta de nuntă

Dacă ești o mireasă mai îndrăzneață și vrei să fii la curent cu noile tendințe ale anului 2022, atunci profită la maximum de eleganța Very Peri. Este o culoare magică, care te va face să te simți specială și unică. Dacă nu ești pregătită să porți o astfel de rochie, atunci domnișoarele tale de onoare sigur vor fi. De asemenea, mirele și cavalerii pot purta cravate, papioane, veste sau butoniere asortate în această nuanță, ceea ce este o idee perfectă pentru nunțile de primăvară sau vară, pentru o nuntă la malul mării sau în grădină.

TIP: Alegerea inspirată a accesoriilor precum pantofii, articolele de păr, bijuteriile și machiajul în nuanța Very Peri îți va oferi un look stylish.

Decorul în culoarea anului 2022, Very Peri

Imaginează-ți cum va arăta evenimentul tău! Ce culori se potrivesc cu Very Peri? Cele indicate sunt culorile neutre și pastelurile, fiindcă saschiul este o culoare delicată ce va da decorului tău o notă elegantă și rafinată. Decorează-ți evenimentul cu o arcadă de flori, aranjamente florale pe mese și fă din acestea elementul central. Flori precum trandafirii David Austin, bujorii olandezi, lavanda, liliacul, orhideea Vanda, hortensia, irișii și lalelele lila sunt perfecte pentru a crea un decor magic, care va stimula inventivitatea și creativitatea fiecărui invitat.

TIP: O altă idee grozavă de a folosi această nuanță este buchetul miresei. Very Peri se regăsește în natură și vei avea o mulțime de flori din care să alegi.

Tortul în culoarea anului 2022, Very Peri

Este un alt element cheie care poate fi creat în nuanțele Very Peri. Fie el decorat cu flori naturale sau macaroons, cu siguranță va fi una din atracțiile serii! Puteți continua cu un candy-bar elegant în nuanțe pastelate care se va asorta cu tortul și decorul. Cuplurile mai creative ar trebui să ia în considerare un tort de nuntă în nuanțe nude, decorat cu cele mai tentante fructe ale naturii, cum ar fi murele, afinele și fructul pasiunii.

TIP: Very Peri este, de asemenea, o culoare grozavă de folosit ca gradient pentru cuplurile care doresc să îmbine stilul modern într-o nuntă tradițională.

Invitațiile în culoarea anului 2022, Very Peri

Înainte de a găsi cel mai bun moment pentru a trimite invitațiile de nuntă, vei dori să petreci ceva timp proiectând o schemă de culori care să vă reflecte pe tine și relația ta. Multe mirese vor alege între o abordare tradițională sau modernă a invitațiilor de nuntă. Pentru opțiunea tradițională, un fundal alb simplu cu text și ornamente Very Peri va fi absolut uimitor. Miresele moderne pot prefera să folosească „Amusements”, una dintre paletele oficiale de culori Pantone pentru nunți vesele și capricioase.

Pe platforma InviteMe.ro vei găsi modele elegante și delicate, ce vor completa perfect evenimentul tău. Cu nuanțe de Very Peri, nunta ta va fi simbolul unei lumi pline de speranță și bucurie.

TIP: Îndrăznește să visezi – alege invitațiile online cu un strop de Very Peri.

Mărturiile

Creați mărturii speciale de nuntă. Pietre de ametist cu mesaje inspiraționale, săculeți de lavandă, sticluțe cu ulei de lavandă sau flori suculente, aceste detalii vor impresiona invitații și vor crea o atmosferă uimitoare.

Iluminat ambiental

Pentru o modalitate simplă de a adăuga culoare decorului locației tale, nuanța albastru-violet a lui Very Peri este nuanța perfectă pentru iluminarea tavanului și va crea cu adevărat o stare de spirit romantică atunci când luminile se sting și toată lumea este gata să danseze.

TIP: Dă frâu liber imaginației și lasă-ți evenimentul să abunde în creativitate, optimism, eleganță și voie bună.

Acestea sunt doar câteva idei care te ajută să îți organizezi o petrecere Very Peri. Cu doar câteva detalii veți crea un echilibru între personalitatea voastră și tendințele anului 2022 în materie de culori.