Blog Single

Aflați că urmează să apară în viața voastră un bebeluș, bucuria este mare, sunați familia pentru a le da vestea, poate plângeți de bucurie sau vă gândiți cât de mult se va schimba viața voastră (în bine, evident). Peste scurt timp aflați împreună sau poate afla doar viitoarea mămică dacă urmează să fie fetiță sau băiețel, iar din acel moment totul prinde culoare. Roz sau albastru, nu?

Toată lumea este nerăbdătoare să afle, prietenii se gândesc la cadourile pentru cel mai mic membru al familiei și poate vă încurajează și în alegerea unui nume. Vă gândiți cum să anunțați persoanele apropiate care abia așteaptă să afle dacă bebelușul care va veni în viețile voastre în câteva luni o să fie fată sau băiat? Cum altfel decât printr-un Gender Reveal Party!

Această petrecere este dedicată dezvăluirii sexului copilului într-un mod distractiv, pentru că până la urmă ar trebui să fie sărbătorite toate momentele importante din viața celui mic, chiar de la început. Petrecerile de acest gen au luat amploare acum 10 ani și de atunci viitorii părinți au devenit din ce în ce mai creativi când vine vorba de a face marea dezvăluire. Puteți alege să știți amândoi “secretul” și să organizați împreună petrecerea sau îl poți surprinde și pe el. Important este că vă veți bucura împreună, alături de prieteni și familie. 

Organizarea acestei petreceri va fi distractivă deoarece va fi o petrecere tematică și vei putea alege decorațiunile (mașinuțe, zâne, berze și tot ce îți mai trece prin minte), poți organiza jocuri pentru ca invitații să ghicească sexul copilului și poți alege cum vrei să faci această dezvăluire.
După ce ai găsit locația potrivită pentru numărul de invitați care vor veni să se bucure alături de voi, urmează să te gândești la cum vrei să arate spațiul și la tema petrecerii. Poți opta pentru o temă roz-albastru și decorațiuni specifice fetițelor și baiețeilor sau poți alege o paletă de culori neutră dacă nu crezi în aceste stereotipuri. 

Mâncarea este, de asemenea, foarte importantă la o petrecere de acest gen pentru că poți alege să ai brioșe glazurate și decorate cu mașinuțe sau rochițe roz și alte prăjiturele alese special pentru acest moment. Fiecare detaliu poate fi pregătit și bine gândit, dar nu trebuie să uiți că până la urmă este o petrecere, la care și tu trebuie să te simți bine, fără a te extenua înainte. Este important să ții cont de preferințele culinare ale prietenilor și ale familiei tale atunci când te gândești la meniu și băuturi, luând în considerare dacă vei avea invitați vegani, copii sau care au anumite restricții alimentare. 

După ce ai trecut pe listă toate celelalte detalii importante în ceea ce privește locația, tema și mâncarea, vine partea distractivă, cea în care alegi cum vrei să dezvălui sexul bebelușului vostru. O cutie cu baloane cu heliu roz sau albastre, o piñata sau un tort cu cremă interioară de culoarea specifică sexului pot fi câteva metode prin care să faci această dezvăluire.
Te poți gândi la un joc prin care să aflați împreună spărgând baloane până ajungeți la cel care are răspunsul în interior sau la un joc în care lumea este invitată să ghicească. Poți chiar să inviți o ursitoare cum erau cele din Frumoasa din Pădurea Adormită care să facă magicul anunț, dacă vrei o petrecere de Gender reveal ca în basme. 

Când aflați dacă urmează să vină în viața voastră un băiețel sau o fetiță este un moment cu adevărat special care merită sărbătorit alături de cei dragi vouă. Indiferent cum alegeți să le spuneți prietenilor și familiei, important este să existe voie bună, fericire, visuri împlinite și planuri care vă fac să zâmbiți.