Blog Single

Cununia civilă și nunta sunt aceste evenimente extrem de importante din viață oricărui cuplu, iar ca invitat sigur îți dorești să le oferi tinerilor căsătoriți un cadou special, dar și util care să le servească în noua lor viață împreună.

De la electrocasnice până la gadget-uri sau produse pentru amenajări interioare, cadourile pot varia, însă este important și să cunoști în linii mari preferințele cuplului pentru a ști ce le-ar putea fi de folos sau ce le-ar plăcea în mod deosebit.

Cadouri clasice de nuntă

Cadourile tradiționale, cum ar fi vesela și electrocasnicele, sunt unele dintre cele mai practice cadouri. Folosește-ți cunoștințele despre cuplul care se va căsători plus orice indicii pe care le-ai putea afla din discuțiile cu aceștia pentru a putea cumpăra ceva de care aceștia au nevoie. Dacă aveți îndoieli, apelați la această listă de cadouri clasice care le vor completa casa sau le vor îmbunătăți vechiul echipament.

Câteva exemple de cadouri clasice pentru nuntă ar fi un robot multifuncțional de bucătărie, un robot aspirator, seturi de veselă pentru bucătărie și lista poate varia în funcție de necesitățile la care vă gândiți că le-ar putea avea noul cuplu.

Cadouri de nuntă unicat

Vă întrebați ce să le puteți oferi cuplurilor care au deja totul? Răspunsul poate fi unul dintre aceste cadouri grozave de nuntă. Avem o mulțime de idei creative la care poate unii dintre ei nici nu se așteaptă să le primească.

1. Set de picnic

Pentru că în primele momente ale căsniciei vor vrea doar să se bucure unul de compania celuilalt le puteți oferi în dar un set de picnic ce cu siguranță îi va încânta și îi va face să-și planifice o escapadă cât mai curând.

Puteți alege un coș de picnic din pânză elegant, umplut cu tot ceea ce cuplul și-ar putea dori vreodată pentru o masă elegantă pe iarbă. Vorbim de farfurii, șervețele, argintărie… și bineînțeles, o pătură de picnic în carouri.

2. Gramofon contemporan

Dacă muzica este ceva ce îndrgesc amândoi, atunci această dispozitiv muzical va fi chiar o alegere ingenioasă, pe gustul lor. Designul elegant este realizat din materiale durabile și, datorită conexiunii prin Bluetooth, oferă o experiență de ascultare fără fir.

3. Cort pentru 2 persoane

Dacă știți că cei doi miri sunt pasionați de ieșirile în aer liber, atunci nu veți da greș cu un astfel de cadou. Acest cort de camping le va oferi un loc uscat și confortabil, cu mult spațiu pentru două persoane, pentru ca ei să se poată bucura de ieșirile în natură și de noul drum din viața lor.

Cadouri cool de nuntă

Cauți cadouri de nuntă care să aibă acel factor “wow”? De la produse inovatoare pe care nu le-au mai văzut până acum până la cadouri personalizate, am găsit lucrurile care fac cu adevărat cele mai la modă cupluri să spună „cool!”

1. Card cadou Airbnb

Știți deja că urmează luna de miere a celor doi miri, de aceea un card cadou pentru locațiile Airbnb va fi cu siguranță apreciat. Cardurile cadou reprezintă idei grozave de cadouri de nuntă de ultimă oră. Sponsorizează următoarea evadare romantică a cuplului cu un card cadou Airbnb. Îi vei ajuta să bifeze destinațiile cheie de pe lista lor.

2. Ramă digitală

Trăim deja într-o lume digitalizată, așa că această ramă digitală poate fi umplută cu imagini cu cei doi miri de la momentul în care s-au întalnit și până în momentul nunții. Cuplul poate folosi acest cadou pentru a stoca, trimite și prezenta toate amintirile foto preferate.

3. Friteuză cu aer

Poate unul dintre cele mai cool aparate electrocasnice ale momentului este această friteuză cu aer ce permite gătirea mâncării fără folosirea uleiului. Această alegere prietenoasă cu mediul este unul dintre cele mai populare cadouri în acest moment și poate fi chiar găsită la prețuri accesibile. Designul compact economisește spațiu fără a sacrifica aroma preparatelor gătite.